Serviciile noastre - Bytes2Matter

Printare 3D:

Printarea 3D, sau fabricarea aditiva, este procesul prin care un model 3D este produs strat cu strat prin diferite metode, asa cum este prezentat in „Ce este printarea 3D?“.

Actualmente oferim numai printare FDM, cu diferite materiale precum PLA, ABS, PETG, TPU, biodegradabil, „lemn”. Materialele sunt disponibile in urmatoarele culori:

In viitorul apropiat dorim sa ne extindem capacitatea de productie cu tehnologii SLA, SLS, PolyJet si FDM intarit cu fibre. Daca sunteti interesati de printuri cu aceste tehnologii, va rugam sa ne contactati prin formularul de contact. 

Scanare 3D:

Scanarea 3D reprezinta inregistrarea detaliilor unui obiect 3D cu ajutorul unui scanner si reconstructia subiectului in versiune digitala.

Serviciul de scanare 3D va fi disponibil in curand.

Consultanta design orientat pe productie:

Daca aveti o idee, dar nu stiti exact cum se poate pune in aplicare, astfel incat sa poata fi produsa fizic in parametri optimi, bytes2matter va poate indruma in acest sens. Experienta noastra in dezvoltarea si productia de prototipuri functionale va poate ajuta si pe dumneavoastra sa ajungeti cat mai repede de la idee la rezultat.

Bytes2matter va poate ajuta in deciziile initiale legate de geometria, tolerantele si materialitatea unui produs, dar si in alegerea metodei corecte de productie, a nivelului de calitate si a metodelor de post-procesare.

Consultanta proiectare CAD si modelare 3D:

Daca aveti nevoie de obiect, dar nu aveti cunostintele de a-l proiecta si modela 3D, bytes2matter poate prelua aceastra sarcina pentru dumneavoastra. Pe baza de schite, planuri, poze sau obiecte reale pe care le putem scana 3D, putem proiecta, modela si fabrica pentru dumneavoastra respectivul obiect.

Exemplu – Machetarie / Aeromodelaj: Daca aveti nevoie de machete de arhitectura, mobilier sau daca va trebuie o componenta speciala pentru proiectul dumneavoastra de aeromodelaj, dar nu stiti sa utilizati programe CAD 3D, ne puteti trimite planuri 2D, iar noi putem prelua proiectarea si modelarea digitala a elementelor pe care ulterior le vom fabrica in ateleriele noastre.

Exemplu – Ambalaje: Sa presupunem ca sunteti un designer si / sau producator si vreti un ambalaj deosebit pentru ultima dumneavoastra creeatie, insa domeniul dumneavoastra de expertiza nu include modelarea 3D. In acest caz, puteti apela la serviciile noastre de consultanta si modelare 3D, iar pe baza unor discutii, poze si schite, putem sa va proiectam ambalaje unice, deosebite, exact pe dimensiunile obiectului ce va fi ambalat. Aceste ambalaje pot fi personalizate cu insemnele firmei dumneavoastra, pot avea forme extravagante si pot fi fabricate din materiale deosebite, care sa capteze atentia cumparatorilor dumneavoastra. Mai mult ambalajele produse prin metodele utilizate de bytes2matter pot fi organice si biodegradabile, minimizand astfel impactul asupra mediului inconjurator.

Exemplu – Componente electrocasnice: Stiti, cu siguranta, situatia aceea cand vi se strica o componenta relativ banala a unui aparat electrocasnic si nu mai gasiti piese de schimb pentru acesta. Desi, in rest, complet functional, aparatul poate nu isi mai indeplineste functiile din cauza acelei componente defecte. Avand posibilitatea de a produce rapid si eficient componente functionale non-standard, bytes2matter va poate ajuta sa evitati schimbarea intregului aparat. Prin schite, poze sau scanari 3D putem reconstrui digital piesa defecta si sa o reproducem cat mai aproape de original. Prin aceasta, vrem sa incurajam reducerea deseurilor provenite din electrocasnice si a cheltuielilor cu noi aparate.

 

Postprocesare:

Indiferent daca sunt produse industrial sau fabricate in atelierele noastre, unele obiecte au nevoie de o prelucrare ulterioara pentru a ajunge la forma si calitatea finala. Pentru obiectele produse in atelierele noastre oferim urmatoarele posibilitati de post-procesare:

  • Slefuire, polisare, finisare suprafata
  • Gaurire, frezare, filetare
  • Tratare chimica
  • Imbinare prin lipire / sudare
  • Vopsire / lacuire

Contactează un designer:

Expune-ți si vinde-ți deisgnurile: